Vakkundig, correct en in vertrouwen.

Kennis en ervaring vormen de basis voor een succesvolle aan- of verkoop van uw onroerend goed bij immokantoor JM Vastgoed.

Samen op weg naar een correcte prijs, dat is ons streven.

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het aankopen en verkopen van uw onroerend goed. Dit wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de regionale woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding door ons team.

Onze focus is gericht op een eerlijke en transparante samenwerking met zowel eigenaar als koper. Om onze service te kunnen aanbieden werken wij samen met de verschillende overheidsdiensten, keuringsinstanties, notarissen, landmeters en … .

Voor een ideaal resultaat is een goede samenwerking essentieel :

Eén team, één resultaat.

 

   


  

ADVIES BIJ VERKOOP :
0479 888 291 
  

Recent
 
Verkocht
 
Sint-Truiden
Deze zeer mooie en rustig gelegen moderne villa met 4 ruime slaapkamers bevindt zich ...
 

Plattestraat 30a
3830 Wellen
011 76 05 04   /   0479 888 291
Email: info@jmvastgoed.be


BTW-BE 0471.870.356

Johan Masset 
vastgoedmakelaar-bemiddelaar in België - BIV nr 50 78 17

Marie Ann Van Eylen


Controle instantie Beroepsinstituut
van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
 


CIB  Erkend CIB lid (Confederatie Immobiliënberoepen)                                           Privacy beleid

Te koop
Moderne en zeer energiezuinige woning op een rustig perceel met een prachtig zicht op de achterliggende velden. Met een hedendaagse architec... Deze moderne nieuwbouwwoning ligt goed georiënteerd aan de verbindingsweg tussen de rustige deelgemeentes Vreren en Nerem. Verkoop in c... Deze moderne nieuwbouwwoning ligt goed georiënteerd aan de verbindingsweg tussen de rustige deelgemeentes Vreren en Nerem. Verkoop in c... Dit appartement met 2 slaapkamers is gelegen aan het mooie plein in het centrum van Kermt. Het woongedeelte op de eerste verdieping is prakt... Rustig gelegen bouwgrond (Lot 2) voor halfopen bebouwing met een mogelijke bewoonbare oppervlakte van +-240 m². Zuidgerichte tuin!Gunst... Rustig gelegen bouwgrond (lot 1) voor halfopen bebouwing met een mogelijke bewoonbare oppervlakte van +-240 m². Zuidgerichte tuin!Gunst... Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing gelegen op een totale grondoppervlakte van 3a57ca.Grond breedte: 23 m / Grond diepte: 30 mBebouwb... Goed gelegen bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van 6 a 24 ca. Plannen voor het bouwen van een ééngezinswoning ... Deze open bebouwing bevindt zich op een perceel met een totale oppervlakte van 13a35ca. Gelegen in een rustige straat zonder doorgaand ... In Borgloon treffen we op de Jesserenstraat 120 deze rustig gelegen boerderij met aanhorigheden aan. Deze hoeve bevindt zich op ee... Op wandelafstand van het centrum van Diepenbeek vinden we deze rijwoning, die gelegen is op een perceel van 3 are. Deze woning telt 3 ruime ... De woning is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Borgloon. Momenteel is de woning voorzien van 2 slaapkamers,... Investering serviceflat! Momenteel reeds verhuurd!Een erkende serviceflat van 56 m², volledig aangepast aan de behoeften van (zorgbehoe... Investering uniek in Alken! Momenteel reeds verhuurd!Een erkende assistentiewoning (serviceflat) van 155 m², volledig aangepast aan de ... We vinden deze woning met een totale grondoppervlakte van 37a20ca in de Snoekstraat te Alken. Met zijn 3 slaapkamers, koer, stalli... Deze woning met werkplaats, ruime tuin en 3 slaapkamers bevindt zich op een perceel van 17a45ca. De zolderruimte geeft mogelijkheid tot... Deze volledig te renoveren vierkantshoeve ligt op een perceel van 70a43ca te Wimmertingen, Hasselt. Via de toegangspoort komt men binnen op ... De mooie woning bevindt zich op een totale oppervlakte van 500 m² in de Nieuwstraat te Kortessem. Met 3 ruime slaapkamers en zijn prakt... Deze woning met 3 slaapkamers en een werkplaats bevindt zich op een perceel van 17a45ca. De zolderruimte geeft mogelijkheid tot grote u...
Copyright WHISE nv © 2018 - All rights reserved