Vakkundig, correct en in vertrouwen.

Kennis en ervaring vormen de basis voor een succesvolle aan- of verkoop van uw onroerend goed bij immokantoor JM Vastgoed.

Samen op weg naar een correcte prijs, dat is ons streven.

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het aankopen en verkopen van uw onroerend goed. Dit wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de regionale woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding door ons team.

Onze focus is gericht op een eerlijke en transparante samenwerking met zowel eigenaar als koper. Om onze service te kunnen aanbieden werken wij samen met de verschillende overheidsdiensten, keuringsinstanties, notarissen, landmeters en … .

Voor een ideaal resultaat is een goede samenwerking essentieel :

Eén team, één resultaat.

 

   


  

ADVIES BIJ VERKOOP : 0479 888 291   

Recent
 
Verkocht
 
Wellen
Deze woning met 3 slaapkamers ligt aan de verbindingsweg tussen Wellen en Kortessem o...
 

Plattestraat 30a
3830 Wellen
011 76 05 04   /   0479 888 291
Email: info@jmvastgoed.be


BTW-BE 0471.870.356

Johan Masset 
vastgoedmakelaar-bemiddelaar in België - BIV nr 50 78 17

Marie Ann Van Eylen


Controle instantie Beroepsinstituut
van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
 


CIB  Erkend CIB lid (Confederatie Immobiliënberoepen)

Te koop
Deze woning met alle kamers op het gelijkvloers ligt op wandelafstand van het centrum van Tongeren en heeft een volledig afgesloten, gezelli... Deze woning met 3 slaapkamers bevindt zich op een perceel van 6 a 75 ca met een zongerichte tuin. De ruime inpandige garage met sectionaalpo... Deze woning met ruime leefveranda en aparte garage bevindt zich op een perceel van 8a31ca met een omheinde, zongerichte tuin.Het Groenhof is... Deze moderne nieuwbouwwoning ligt goed georiënteerd aan de verbindingsweg tussen de rustige deelgemeentes Vreren en Nerem. Verkoop in c... Deze moderne nieuwbouwwoning ligt goed georiënteerd aan de verbindingsweg tussen de rustige deelgemeentes Vreren en Nerem. Verkoop in c... Deze bijna volledig gerenoveerde woning bevindt zich in een rustige straat nabij het centrum van de deelgemeente Vliermaal. Met 4 slaapkamer... Deze goed onderhouden en recent vernieuwde woning is gelegen in een rustige zijstraat van de verbindingsweg tussen Tongeren en Maastricht op... De woning is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Borgloon. Momenteel is de woning voorzien van 2 slaapkamers,... Deze prachtige, tijdloze villa met drie slaapkamers is gelegen te Broekom met een goede verbinding via de E40 naar Luik,... Woning met 4 slaapkamers, achterliggende werkplaatsen en industriële loods. Momenteel in gebruik als sorteer- en opslagruimte en voorzi...
Copyright WHISE nv © 2018 - All rights reserved