Project 'STENENBRUG'

Kortessemstraat 1, 3830 Wellen

 

Omschrijving

Projectupdate: woningen zijn momenteel ruwbouw/winddicht, laatste afwerking is gestart. Dit project is gelegen in de aangename deelgemeente Vrolingen.
Aan de kruising van de Steenweg Vrolingen en de Kortessemstraat worden 7 nieuwe woningen gebouwd. Deze zijn qua architectuur en indeling speels opgevat. Het interieur van de woningen, met name de indeling van de kamers, is onderling verschillend. Daarnaast is ook de grondoppervlakte niet overal hetzelfde, met een minimum grondoppervlakte van 401 m2. Zo is er voor ieder wat wils.
Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, open leefruimte met keuken, de berging/wasplaats en een gastentoilet. De woningen hebben elk 1 verdieping waar zich de slaapkamers (sommige met dressing), badkamer(s) en een apart toilet zich bevinden. Het aantal slaapkamers en badkamers is onderling verschillend. Verder beschikken woning 2, woning 5 en woning 6 ook over een dakverdieping met extra slaapkamers en een bergplaats.
Elke woning beschikt over een oprit. Woning 1 en woning 7 hebben een garage, en woning 2 tot en met 6 zijn voorzien van een carport.
Verder beschikt elke woning ook over een terras en een tuin, met tuinberging.
Plannen, lastenboeken en verdere details beschikbaar op kantoor.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Eengezinswoning info op kantoor 3 - 136 m² 454 m² -
verkocht Eengezinswoning info op kantoor 4 - 174 m² 521 m² -
verkocht Eengezinswoning info op kantoor 5 - 192 m² 401 m² -